Vanha vuosi päättyi ja uusi vuosi alkoi sittenkin iloisissa merkeissä ja hyvässä seurassa! Olin hieman skeptinen suunnitelmiemme suhteen, sillä suuri osa kutsutuista kieltäytyivät: he viettivät uuttavuotta sukulaistensa kanssa tai bileissä, joihin suurta osaa muista ei oltu kutsuttu. Vaikka meitä olikin vain viisi - minä ainoana sinkkuna - se ei hauskanpitoa rajoittanut. Vietimme oikein perinteikkään uudenvuoden valaen tinaa, ampuen raketteja ja syöden keitettyjä nakkeja. Eikä kukaan örveltänyt räkäkännissä. Minulla itsellänikin oli juuri sopiva humala: asiat naurattivat ja juttu kulki, mutta ei ollut humalainen olo. Siitä on pitkä aika, kun olen viimeksi osannut juoda sopivasti. Muutenkin ilta oli onnistuneempi kuin moni muu illanvietto pitkään aikaan. 

Varsinaisia uudenvuoden lupauksia en tehnyt, mutta haluaisin seuraavan vuoden olevan terveellisempi. Haluaisin liikkua enemmän ja syödä paremmin. Oppia uusia, terveellisiä reseptejä. Ehkä niistä voisi tehdä postauksia tännekin ainaisen vuodattelun sijaan. Haluaisin myös olla suhteessa useammin sopivasti humalassa, enkä kaatokännissä. Syksyn aikana on tullut ihan tarpeeksi nolattua ja kolottua itseään. Ja kerrytettyä liikakiloja vyötärölle. Toivottavasti ensi vuodesta tulee vielä parempi kuin nykyisestä!

Ehkä tänä vuonna pääsen eroon sinkkuudesta. Tai sitten vietän toisen mahtavan sinkkukauden syksyn 2014 jatkeeksi. Onhan sinkkuelämä hauskaa ja vapaata. Oikeastaan voisin toivoa sinkkuudesta eroon pääsemisen sijaan sitä, että löytäisin jonkun jonka kanssa olisi oikeasti jotain, mutta ei kuitenkaan seurusteltaisi. Se voisi olla kiva välimuoto seurustelun ja sinkkuuden välillä. Antista olen tällä hetkellä hieman luopunut. Viestiä ei ole tullut pitkään aikaan, enkä taida oikeasti häntä kiinnostaakaan. Tosin. Näitä hetkiä, kun luulen päässeeni Antista yli, on ollut jo monen monta. Sitten Antti on kävellyt vastaan, tullut juttelemaan tai pistänyt viestiä ja olen taas ollut aivan sulaa hänen edessään. Luultavasti näin tapahtuu vielä. Enkä edes pistäisi sitä pahakseni.

Ai niin, tinastani muodostui vääntynyt naama. Tai naamari. Mitä lie sekin sitten tarkoittaa. 

                   large.jpg

EDIT: Nyt tässäkin artikkelissa puhutaan Antista. Haha. Sen siitä saa, kun ei puhu ihmisistä heidän omilla nimillään. (2.1.2015, 22:26)